Samsung Galaxy S7 (Edge) aanbieding: tijdelijk voor 35 euro per maand en gratis geheugenkaart

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe smartphone en daarbij de Samsung Galaxy S7 overwegen, dan hebben we goed nieuws voor je. Tijdelijk krijg je korting op je abonnement in combinatie met de Galaxy S7. Ook krijg je hier een gratis 64GB Micro-SD geheugenkaart bij.

Samsung Galaxy S7 aanbieding

Samsung doet het erg goed met de S-serie. Sinds de Samsung Galaxy S6 is het gebruik van materialen nog luxer geworden en voelt het toestel nog meer premium aan. Inmiddels zijn we aangekomen bij de Samsung Galaxy S7 en ook deze smartphone is voorzien van een premium design. In onze Samsung Galaxy S7 Edge review kan je ook alles lezen over de grote broer met het doorlopende scherm.

De Samsung Galaxy S7 is nu tijdelijk extra voordelig geprijsd, net als de Samsung Galaxy S7 Edge. In combinatie met een Tele2 abonnement met 100 minuten/SMS’jes en 1000MB voor 35,00 euro per maand krijg je de Samsung Galaxy S7 helemaal gratis. Voor de Samsung Galaxy S7 Edge betaal je 39,00 euro per maand.

Wanneer je dit weekend profiteert van deze aanbieding dan krijg je daarnaast 50 procent korting op een VR-bril van Samsung; de Gear VR. Deze actie is enkel geldig via deze link voor de Galaxy S7 en deze link voor de Samsung Galaxy S7 Edge bij Typhone. De aanbieding is geldig tot en met zondag 29 mei 23:59 uur.

Samsung Galaxy S7 Edge

Gratis geheugenkaart

Samsung heeft daarnaast nog een andere promotie-actie om consumenten te overtuigen met de S7. Wanneer je in de periode van 23 mei tot en met 3 juli 2016 een Galaxy S7 of S7 Edge koopt, ontvang je vanuit Samsung gratis een 64GB Micro-SD geheugenkaart. Je kunt hiervoor in aanmerking komen als je het toestel aanschaft bij de deelnemende winkels en je je hiervoor aanmeldt via de website van Samsung.

Mag je nog geen nieuw abonnement kiezen en moet je nog even wachten met het kopen van de Samsung Galaxy S7 (Edge)? Dan kan je via onderstaande buttons de toestel-pagina’s bekijken. Daar kan je precies aangeven waar je abonnement aan moet voldoen en krijg je de beste deals. Ook vind je daar de specificaties en gerelateerde nieuwsberichten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel