Galaxy S7 (Edge): update Always On Display brengt meer mogelijkheden

Er is een update uitgekomen voor de Always On Display functie voor de Samsung Galaxy S7 serie. Met Always On Display kun je ervoor zorgen dat de tijd, datum en het batterij-percentage zichtbaar zijn op het display zonder je telefoon te ontgrendelen. Ook komen hier het aantal gemiste oproepen en ongelezen smsjes te staan. Na deze update zijn er meer instellingen beschikbaar voor de functie.

Always On Display

De update zorgt ervoor dat je naar versie 1.3.07 gaat. Na het installeren van de update heb je niet alleen de keuze om Always On aan en uit te zetten, maar je kunt een tijd instellen vanaf hoe laat Always On geactiveerd moet worden en wanneer dit niet meer hoeft te worden weergegeven. Deze instelling bespaart batterij en geeft je de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat Always On Display niet onnodig aanstaat, bijvoorbeeld wanneer je ligt te slapen.

De update is te vinden via instellingen > display > Always On Display > info Always On Display en vervolgens kun je kiezen voor bijwerken. Na de update kun je meteen aan de slag met het instellen van de tijd periode. Ik verwacht dat de meeste het tijdschema zo instellen dat Always On Display ’s nachts niet in wordt geschakeld.

Lees ook: 27 handige tips en tricks voor de Samsung Galaxy S7 (Edge)

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel