Samsung Galaxy S7 (Edge) komt in het zilver naar Nederland

Samsung brengt de zilveren kleur van de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge naar Nederland, zo ontdekte DroidApp. Op dit moment kan je voor het vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant kiezen uit de kleuren zwart, wit en goud. De Galaxy S7 (Edge) in ‘Silver Titanium’ is al wel verkrijgbaar in verschillende andere landen.

Samsung Galaxy S7 (Edge) zilver

Samsung zal begin mei de Galaxy S7 en S7 Edge ook in Nederland uitbrengen in het zilver, zo ontdekte DroidApp. De zilveren kleur van het toestel werd al getoond bij de aankondiging op het Mobile World Congress, maar kwam bij de start van de verkoop niet in ons land beschikbaar. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, wit en goud op dit moment, en binnenkort dus ook de zilver. Eerder deze week kondigde Samsung ook de licht roze variant aan van de S7, maar deze kleurvariant komt voorlopig niet naar ons land.

Samsung Galaxy S7 Edge zilver

Bij de zilveren kleur van de S7 is zowel de voorzijde als de achterzijde van het toestel voorzien van de zilveren kleur. Mocht je wit ’te wit’ vinden en zwart te donker, dan is de ‘Silver Titanium’ kleur zeker het overwegen waard. De Galaxy S7 zilver zal vanaf 2 mei uitgeleverd worden en kan je direct bestellen bij Coolblue, Belsimpel en Mobiel. Ook de S7 Edge zal in die kleur leverbaar zijn vanaf die datum. Deze vind je bij Coolblue, Belsimpel en Mobiel.

Op onze Galaxy S7 (Edge) toestel-pagina’s vind je alle informatie over de twee toestellen. Mocht je benieuwd zijn naar hoe het toestel bevalt in de praktijk, lees dan de Samsung Galaxy S7 Edge review.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel