Roze Samsung Galaxy S7 (Edge) nu beschikbaar in Nederland

Fashion-liefhebbers opgelet. Vroeger was de keuze uit kleurrijke telefoons met een roze tint erg breed. Met de komst van de smartphones verdwenen de roze smartphones een beetje naar de achtergrond, maar daar komt Samsung nu op terug. Vanaf nu is de zacht roze Samsung Galaxy S7 (Edge) verkrijgbaar in ons land. Hiermee wil elke vrouw weer gezien worden.

Samsung Galaxy S7 (Edge) Pink

De Samsung Galaxy S7 is een erg populaire smartphone, samen met de Samsung Galaxy S7 Edge. De toestellen volgen de vorig jaar aangekondigde Samsung Galaxy S6-serie op. Het design is iets dat gelijk in het oog springt bij de high-end smartphones van de Koreaanse fabrikant. Onze bevindingen kan je lezen in de uitgebreide Samsung Galaxy S7 Edge review.

Samsung Galaxy S7 Edge Pink

Eerder wisten we al te melden dat Samsung het aanbod van kleuren uit zou breiden met een zilveren Galaxy S7. Vanaf nu kan er uit nog een nieuwe kleur gekozen worden. Vooral voor de vrouwen en fashion-liefhebbers is de Galaxy S7 (Edge) in het zacht roze, ofwel pink, te koop. Wel was het toestel eerder exclusief al bij T-Mobile verkrijgbaar. Zowel de voorzijde als de achterzijde van de telefoon is van deze stijlvolle roze kleur.

De Samsung Galaxy S7 (Edge) is vanaf nu beschikbaar in de kleuren zwart, goud, wit, zilver en dus in het roze. De prijs van het toestel is in de afgelopen tijd flink gedaald. Via onderstaande buttons kan je de specificaties, abonnementen en prijzen van de twee apparaten raadplegen.

De roze Galaxy S7 is verkrijgbaar bij CoolblueBelsimpel en Mobiel. Mocht je voor de roze Galaxy S7 Edge willen gaan, dan kan je via deze links terecht bij Coolblue, Belsimpel en Mobiel. Tijdelijk krijg je er ook een gratis 64GB geheugenkaart bij.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel