Gebogen Samsung Galaxy Note 7 komt dit jaar naar Nederland

Dit jaar zal Samsung een nieuwe Note uitbrengen in Nederland, de Samsung Galaxy Note 7 wordt daarmee de opvolger van de Samsung Galaxy Note Edge in de Note-serie. De Samsung Galaxy Note 5 is nooit uitgebracht in Nederland en om de nummering van toestellen logisch te houden wordt de Galaxy Note 6 overgeslagen.

Samsung Galaxy Note 7

De Samsung Galaxy Note 7 zal net als de Note Edge uit 2014 over een gebogen scherm beschikken, dat hebben bronnen aan GSMHelpdesk laten weten. Samsung testte twee varianten van de Note 7, één met een plat scherm en één met een gebogen scherm. Bij de Galaxy Note 7 zal een stylus worden meegeleverd om op het 5,8 inch display te kunnen tekenen. De weergaveresolutie van de telefoon zal naar verluidt 1440 x 2560 pixels meten. Eerder kwam het nieuws al naar buiten dat Samsung de naam ‘Note 6‘ zou overslaan

De Exynos 8 processor waarover de Note 7 zal beschikken heeft een hogere kloksnelheid dan eerder uitgebrachte telefoons met deze processor. Ook zal het toestel over zes gigabyte aan werkgeheugen beschikken, voor het maken van foto’s beschikt de Galaxy Note 7 over een 12 megapixel dual-camera.

Wie denkt dat de batterij zo leeg zal zijn heeft het mis, want met 4000 mAh aan accucapaciteit zou dit toestel in theorie lang mee moeten gaan. De Samsung Galaxy Note 7 wordt mogelijk rond augustus al aangekondigd en zal een adviesprijs van 799 euro meekrijgen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel