Always On Display update brengt functies uit Galaxy Note7 naar de Galaxy S7-serie

Er is een nieuwe update uitgekomen voor het Always On Display van de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Deze update voegt functies toe die op de Note 7 beschikbaar waren. Hiermee krijg je meer mogelijkheden tot je beschikking.

Always On Display

De Samsung Galaxy Note7 was de volgende telefoon met de Always On Display functie en had extra functies gekregen ten opzicht van de Galaxy S7 serie. Opvallend is dat Samsung de update vlak na het stoppen van de Note 7 heeft uitgebracht. Mogelijk heeft dit te maken met het aanbod wat Samsung heeft gedaan voor de gedupeerde mensen. Zij kunnen namelijk kiezen uit een S7 of S7 Edge en krijgen het restbedrag terug.

Always On Display

Nieuwe functies

Nieuwe functies voor Always On Display zijn nieuwe klok ontwerpen, maar ook de mogelijkheid om een eigen afbeelding in te stellen. Een andere nieuwe functie is de weergave van de muziek die wordt afgespeeld. Het is helaas niet mogelijk om via het Always On Display bijvoorbeeld naar het volgende nummer te gaan. Verder wordt na de update de S View en Keyboard Cover ondersteunt.

Niet alle functies

Jammer van de update is dat nog niet alle functies van de Samsung Galaxy Note7 beschikbaar zijn. Daar werden meldingen van apps van derden getoond, maar die functie is nog altijd niet beschikbaar bij de Galaxy S7 (Edge). Het gaat hierbij om meldingen en notificaties van bijvoorbeeld WhatsApp of de DroidApp App.

Update downloaden

De update is te downloaden via Galaxy Apps. Het gaat om versie 1.4.02.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel