DroidApp App 2.0.1 update brengt energiezuinig thema

Achter de schermen is DroidApp dagelijks bezig met het verbeteren van onze nieuwsvoorziening. Vandaag brengen we weer een update uit voor onze eigen app. Waarin naast een nieuw thema ook een aantal gerapporteerde bugs zijn opgelost.

DroidApp met energiezuinig thema

In tal van apps is er een mogelijkheid tot het kiezen van een thema. De DroidApp App is daar geen uitzondering op. Vanaf nu kun je de keuze maken uit drie verschillende thema’s. Naast het standaard DroidApp kleurenpalet kon je al kiezen voor een iets donkerder thema. Voor sommige van onze gebruikers met AMOLED-schermen was dit nog niet donker genoeg.

DroidApp App 2.0.1

Het nieuwe AMOLED-thema zorgt ervoor dat vrijwel alle achtergronden ook echt zwart zijn. Bij AMOLED-schermen worden pixels die zwart zijn uitgeschakeld en hierdoor verbruikt het scherm minder stroom. Hier en daar hebben we een aantal concessies moeten doen en zullen de pixels van je scherm toch nog blijven branden. Het nieuwe thema selecteer je gemakkelijk in het instellingenscherm.

DroidApp App 2.0.1 thema

In deze release hebben we ook nog eens kritisch gekeken naar eerdere Android versies zoals Android 4.4 KitKat en eerder. Hierbij hebben we de thema’s wat strakker gemaakt en een aantal uitlijningsproblemen verholpen. Daarnaast is een bug opgelost waardoor artikelen soms niet in een nieuw scherm werden getoond, bedankt Tom voor het melden!

DroidApp App 2.0.1 menu

Je kunt de update van de DroidApp applicatie met versienummer 2.0.1 gratis downloaden uit de Google Play Store. We houden ons aan onze belofte, ook deze versie bevat geen advertenties. Veel plezier met de nieuwe app!

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel