DroidApp gaat vooruit met frisse huisstijl en vernieuwde website

Maandenlang hebben we achter de schermen hard gewerkt aan een compleet vernieuwd DroidApp. We zullen spreken over DroidApp 2.0 met een frisse, eigen huisstijl en daarbij een compleet vernieuwde website. Daarnaast hebben we de website van nieuwe functies voorzien, zodat je nog vaker een bezoekje zou willen brengen aan DroidApp!

DroidApp: nieuwe huisstijl en website

Met veel trots willen we je met dit bericht kennis laten maken met het vernieuwde DroidApp. In de afgelopen maanden hebben we er hard aan gewerkt om je beleving op DroidApp nog beter te maken. We hebben sinds de start van DroidApp, in februari 2014, van verschillende kanten feedback gekregen; die we nu hebben gebruikt om DroidApp te verbeteren. Vandaag; 1 november, is het tijd voor DroidApp 2.0.

DroidApp website

Huisstijl en nieuw logo

Met ons eerdere Android-poppetje als logo waren we direct herkenbaar als Android-website. Toch moeten we eerlijk toegeven dat het niet echt ‘eigen’ voelde. Met het nieuwe DroidApp logo willen we echt een eigen identiteit neerzetten. In het logo zijn de initialen van DroidApp te zien, de ‘D’ en ‘A’. Met het logo stralen we ook uit dat we vooruit willen.

Natuurlijk hebben we op de website ook diverse onderdelen gegoten in Material Design, de nieuwste stijl voor Android volgens Google. De blauw-grijze kleur komt rechtstreeks uit het Material Design kleurenpallet. Het geeft een vertrouwelijk en rustig gevoel en ook dat willen we laten blijken. We zullen de website niet overspoelen met storende reclames en banners die de halve pagina vullen, zoals veel andere sites je hiermee lastig vallen. Wij zullen het aantal banners en reclame beperkt houden, beloofd.

DroidApp website

We hebben de homepagina vernieuwd. Bovenin beeld vind je de drie belangrijkste berichten die we uitlichten. Dit kunnen nieuwsberichten zijn, reviews, tips of andere content wat je niet mag missen. De berichten die we schrijven worden op een vergelijkbare manier getoond, zoals je hiervoor ook gewend was. Aan de rechterkant van de site vind je de laatste berichten, reviews, tips en natuurlijk het DroidApp Koopadvies waarbij we je helpen met het kiezen van een nieuwe smartphone.

DroidApp website

In de nieuwe versie van DroidApp hebben we het lettertype veranderd en zijn we overgestapt van het grijze naar een zwarte tekstkleur. Bij het bekijken van categorieën en pagina’s werken we nu met grote foto’s om zo de website nog meer sfeer te geven.

Nu al razend enthousiast over onze nieuwe website en wil je het liefst meteen bijdragen aan DroidApp? Word dan auteur voor DroidApp, meer informatie vind je op onze speciale pagina.

DroidApp smartphones

Nieuw: smartphone specificaties

Naast een nieuwe vormgeving en huisstijl hebben we ook een nieuwe functie toegevoegd aan de DroidApp website. Vanaf nu kan je gebruik maken van de toestelpagina’s. Hier vind je van verschillende toestellen de specificaties, de nieuwsberichten rondom de smartphone en een samenvatting met de belangrijkste punten van het toestel. De kers op de taart is de mogelijkheid om de laagste prijs te vinden bij verschillende betrouwbare webwinkels van de smartphone. Je kunt direct de smartphone bij de webshop van je keuze bestellen.

DroidApp smartphones

We hebben van de belangrijkste toestellen de specificaties toegevoegd en natuurlijk zullen we in de toekomst ook van andere toestellen de specificaties, prijzen en nieuwsberichten toevoegen!

DroidApp App

Natuurlijk hebben we ook direct de DroidApp App onder handen genomen. Grotere wijzigingen bewaren we voor een later moment. Op dit moment krijg je bij een notificatie het nieuwe DroidApp logo te zien. Ook is het light thema in de DroidApp App aangepast naar onze nieuwe huisstijl. De update wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store.

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Wat vind jij?

Luke heeft alle technische dingen aangepakt voor de DroidApp website en heeft de nieuwe website van DroidApp vanaf de grond opnieuw opgebouwd. We zijn natuurlijk enorm benieuwd naar wat jij, de bezoeker van DroidApp, van de nieuwe website vindt. Laat je reactie achter onder dit bericht, of via het contactformulier op onze contactpagina.

Namens het volledige team achter DroidApp wensen wij je veel leesplezier op onze website en in onze app!

Deel dit bericht met je vrienden zodat ook zij kennis kunnen maken met het vernieuwde DroidApp!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel