DroidApp lanceert eigen app: DroidApp App

Vandaag is het eindelijk zover: DroidApp heeft een eigen applicatie voor Android uitgebracht. Met de DroidApp App blijf je voortaan altijd op de hoogte van het laatste Android nieuws.

DroidApp App

DroidApp heeft maandagavond officieel een eigen Android-app uitgebracht onder de naam: DroidApp. Je kan DroidApp vanaf vandaag dus volgen op je smartphone via de DroidApp App. We hebben verschillende Material Design-elementen verwerkt in de applicatie, zodat de app direct de moderne, strakke vormgeving meekrijgt.

DroidApp App

Mocht je nieuwsartikelen bijvoorbeeld liever op de website alsnog lezen kan je met een druk op de knop het artikel openen in de webbrowser. Natuurlijk is het ook mogelijk om een artikel te delen met je vrienden via de welbekende kanalen.

In de applicatie vind je het laatste Android-nieuws, de nieuwste apps, toestellen, accessoires en natuurlijk de reviews. Vanavond lanceren we dus versie 1.0 van de DroidApp App. In de komende tijd zullen er regelmatig updates uitgerold worden waardoor er meer functionaliteit toegevoegd zal worden.

DroidApp App

Bij nuttige of belangrijke berichten zal DroidApp een push-notificatie sturen zodat je direct op de hoogte bent. Wel dien je dit in de instellingen aan te geven, standaard staat dit namelijk uitgeschakeld. De DroidApp App werkt op Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich en hoger.

Via onderstaande button kan je de DroidApp App downloaden. Natuurlijk zijn wij ook nog steeds te volgen via Twitter, Facebook, Google+, Flipboard en Pushbullet.

Veel plezier met de DroidApp App!

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel