DroidApp bestaat 1 jaar! Help ons verbeteren!

DroidApp bestaat 1 jaar! Het afgelopen jaar begon DroidApp als kleine website maar is inmiddels uitgegroeid tot volwaardige website vol nieuws, reviews en achtergrondinformatie rondom Android. Samen met jou willen we DroidApp nog beter maken!

DroidApp 1 jaar

Alweer een jaar geleden begon DroidApp.nl, op 17 februari 2014. Een jaar later is DroidApp vele malen groter dan we hadden durven dromen. Dat danken we voor een groot deel aan jou, de bezoeker. In het afgelopen jaar hebben we diverse ontdekkingen gedaan. Zo waren we de eerste met exclusief materiaal rondom de belfunctie in WhatsApp, kwamen we erachter dat de chat-functie in Facebook weer gedeeltelijk terugkwam in de app en ontdekten we als een van de eerste de blauwe vinkjes en de livegang van WhatsApp Web.

g7-browser

Op het gebied van reviews willen we Huawei bedanken voor het vertrouwen. Dankzij Huawei mochten wij als een van de eerste in wereld de Huawei Ascend G7 onderwerpen aan een review. We blijven even bij Huawei. DroidApp ontdekte dat Huawei zal gaan stoppen met het voeren van de modelnaam Ascend. DroidApp kwam verder er achter dat Google bezig is met het uitrollen van Material Design in de website van Google zelf.

In het afgelopen jaar hebben we uitgebreide testen gedaan, waaronder de meest accurate weer-app voor Android. We bestaan dus een jaar en we gaan door! We houden nog wel even geheim wat je precies allemaal kunt verwachten, maar ook richting het tweejarig-bestaan van DroidApp zullen we uitpakken! Om jou precies te geven wat jij wilt, willen we je een vraag stellen.

Sony Xperia Z3 Compact

Laat je mening horen!

Jij kan ons helpen door het invullen van de DroidApp enquête. De vragenlijst zal maximaal een paar minuten in beslag nemen. Met de feedback zullen we waar mogelijk is, DroidApp verbeteren. Laat je mening horen, wij zijn je erg dankbaar!

Klik hier voor de DroidApp enquête

Mocht je interesse hebben om te schrijven voor DroidApp (bijvoorbeeld app-reviews), lees dan snel hier verder.

Altijd op de hoogte blijven van DroidApp, met het laatste Android nieuws? Volg DroidApp op de volgende manieren:

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel