DroidApp App 2.0: nieuwe functies, sneller en beter

DroidApp heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. De DroidApp App is nu nog verder verbeterd, voorzien van veel nieuwe functies en is nu nog sneller. We zetten de nieuwe functies in DroidApp App 2.0 voor je op een rij.

DroidApp App 2.0

We gaan even terug naar november 2015, toen DroidApp met een compleet vernieuwde website kwam, inclusief een strak, nieuw logo waarmee we beter laten zien waar we voor staan. Diezelfde dag brachten we een update uit voor de DroidApp App met het nieuwe design. Bijna acht maanden later kunnen we je DroidApp App 2.0 laten zien. In de afgelopen tijd hebben we met verschillende beta-testers de app getest, zodat we er zeker van willen zijn om je de beste ervaring te laten bieden.

DroidApp App 2.0

Nog steeds is de app vrij van advertenties. We hebben voorlopig ook geen plannen om hier verandering in te brengen. Je komt tenslotte voor nieuws en interessante artikelen, en niet voor grote banners en storende reclame.

In DroidApp App 2.0 hebben we een compleet nieuw menu toegevoegd. Je vindt makkelijker de categorie die je wilt hebben dankzij de nieuwe icoontjes. In het menu vind je een aantal nieuwe secties. Zo hebben we de smartphone database met specificaties en actuele prijzen toegevoegd aan de DroidApp App. Tevens vind je een advies-tool om te kijken welk abonnement het beste bij je past.

De DroidApp App geeft je de mogelijkheid te kiezen uit verschillende weergaven. Naast de lijstweergave kan je ook kiezen uit kaartweergave of uitgebreide kaartweergave, vooral op de tablet komt laatstgenoemde nog beter tot uiting. Ook is het menu met instellingen uitgebreid en kan je ervoor kiezen om meer te personaliseren aan de notificaties. We hebben het systeem achter de push-notificaties verbeterd en bij een artikel is indien aanwezig de bronvermelding zichtbaar. Niet onbelangrijk is de verbeterde zoekfunctie. De resultaten zijn nu nog relevanter en overall is de DroidApp App nog sneller.

Er zijn ook enkele kleine wijzigingen doorgevoerd in DroidApp App 2.0. Zo is het menu met instellingen voortaan te vinden in het menu en niet meer via de optie-toets. We hebben talloze fixes uitgevoerd voor de aanwezige bugs en krijg je bij het legen van de cache een melding te zien. De checkboxes bij instellingen zijn vervangen door switches en is er nog veel en veel meer.

De update voor de DroidApp App wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Mocht je de applicatie nog niet hebben, dan kan je de app downloaden via onderstaande button. In de app vind je overigens direct een snelkoppeling naar de Play Store, zodat je een beoordeling kunt achterlaten.

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel