DroidApp App 1.1: meer personaliseren en zoekfunctie

DroidApp heeft de afgelopen weken weer veel tijd besteed aan de Android-app. Vandaag staat de update voor de DroidApp App voor je klaar! De DroidApp App 1.1 bevat een aantal nieuwe functies en ook hebben we een veelgevraagde feature toegevoegd aan de app.

DroidApp App 1.1

In april van dit jaar hebben we de DroidApp App gelanceerd. Met de gratis app voor Android ben je nog sneller op de hoogte van het laatste Android-nieuws en heb je toegang tot de interessante Android specials en vind je handige en leuke Android-apps. In mei brachten we de DroidApp App 1.0.2 uit met nieuwe handige functies.

DroidApp App 1.1

Dark theme

De afgelopen weken hebben we niet stilgezeten, want vandaag willen we je kennis laten maken met de DroidApp App 1.1. We zijn de app-gebruikers dankbaar voor het achterlaten van de feedback en ideeën en hebben een aantal nieuwe functies toegevoegd aan de app. Vanaf nu kan je naast het lichtere ‘Light theme’ ook kiezen voor het donkere ‘Dark theme’.

DroidApp App 1.1

Zoekfunctie

Je kan in de DroidApp App nu ook gebruik maken van de zoekfunctie. De zoekfunctie vind je bovenin beeld en laat je zoeken door alle berichten die op DroidApp zijn verschenen. Je kan in het menu aan de zijkant natuurlijk ook nog steeds gebruik maken van de verschillende onderdelen zoals de specials, reviews en tips.

DroidApp App 1.1

Verbeteringen

Versie 1.1 van de DroidApp App bevat ook diverse verbeteringen. Afbeeldingen worden voortaan niet meer buiten het scherm weergegeven waardoor je alles in een oogopslag kunt bekijken. Uiteraard zijn er ook onder de motorkap bugfixes en prestatieverbeteringen doorgevoerd zodat je optimaal kunt genieten van de app.

DroidApp App 1.1

Downloaden

De nieuwste versie van de DroidApp App wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store. We zijn erg benieuwd naar je ervaringen. Laat zeker je beoordeling achter in de Play Store! We ontvangen feedback en nieuwe suggesties graag van je, via ons contactformulier.

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel