DroidApp App geüpdatet: nu nog completer

In de Play Store is een update te vinden voor de DroidApp App. De DroidApp App 1.0.2 heeft een aantal verbeteringen gekregen. Daarnaast is de applicatie nu nog completer geworden.

DroidApp App 1.0.2

We hebben een nieuwe versie uitgebracht van de DroidApp App. Vanaf nu is de applicatie nog beter en gebruiksvriendelijker. Nieuw in de app is de mogelijkheid om een reactie achter te laten op een artikel. Je vindt de reageer-mogelijkheid onder het menu. Je kan vervolgens kiezen voor ‘reageren’. Het reageren gaat net als op de website van DroidApp via Disqus.

DroidApp App 1.0.2

In de twee eerdere versies kreeg je een laad-scherm te zien als je van een artikel, terug naar het overzicht ging. Vanaf nu hoef je niet meer te wachten totdat de content is geladen, want je kan direct de andere artikelen lezen.

De DroidApp App werd vorige maand gelanceerd. Via de applicatie blijf je op de hoogte van het laatste Android-nieuws, reviews, tips en apps. Mocht je de applicatie nog niet gedownload hebben, download hem dan via onderstaande button uit de Play Store. Laat ook weten wat je van de app vindt door een beoordeling achter te laten in de Play Store.

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel