Samsung test Android 7.0 Nougat voor Galaxy S7 (Edge)

Samsung is begonnen met het testen van de nieuwste Android-versie voor een aantal van haar toestellen. Het gaat om Android 7.0 Nougat voor de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Ook voor andere (Galaxy-)toestellen zal de Android 7.0 Nougat update uitgerold worden op termijn.

Galaxy S7 (Edge): Android 7.0 Nougat

Android 7.0 Nougat is de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem en sinds 22 augustus is de update voor verschillende toestellen beschikbaar. Waar eerder Huawei al bezig was met de Nougat-update voor de Huawei P9, is ook Samsung bezig met het testen van Android 7.0 voor een aantal van haar toestellen.

Galaxy S7 Nougat

Een benchmark is verschenen waarin de eerste meetgegevens van de Galaxy S7 en S7 Edge met Android 7.0 Nougat te zien zijn. Het gaat om de versie met de Exynos-processor, de variant die in Europa wordt uitgebracht en ook in Nederland en België.

Galaxy S7 Android Nougat benchmark

Dat er nu aanwijzingen zijn dat Samsung tests uitvoert met Nougat voor haar toestellen, hoeft niet te betekenen dat we ook de update snel kunnen verwachten. De datum voor de uitrol van de update is nog niet bekend. Naast de S7 (Edge) zullen ook andere toestellen van Samsung de update krijgen. Voor een compleet overzicht hiervan, raadpleeg ons uitgebreide Android 7.0 Nougat update overzicht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 401,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel