Samsung roept op: ‘gebruik Note7 niet meer, neem onmiddellijk deel aan omruilprogramma’

Samsung kwam vorige week met het nieuws naar buiten dat de Samsung Galaxy Note7 teruggeroepen zou worden. Samsung vraagt dit weekend opnieuw aandacht voor het omruilprogramma van de Galaxy Note7, dit vanwege explosiegevaar. Ook wordt afgeraden het toestel nog verder te gebruiken.

Galaxy Note7 omruilprogramma

Samsung Nederland laat van het weekend nogmaals weten dat Galaxy Note7 bezitters zo spoedig mogelijk deel moeten nemen aan het omruilprogramma van de smartphone. Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat de Samsung Galaxy Note7 vanuit het niets kon exploderen. Er zijn minstens 35 gevallen bekend waarin incidenten zijn voorgevallen met het toestel.

Ook kwam Samsung met het nieuws naar buiten de levertijd van de Note7 in Nederland vertraagd is door de problemen. Het is op dit moment niet bekend voor wanneer nu de release van de smartphone gepland staat. Hoewel het toestel nog niet officieel in Nederland te koop is, is het wel mogelijk dat consumenten het toestel in het buitenland hebben gekocht.

Samsung Galaxy Note7 zilver

“Note7 uitzetten en niet meer gebruiken”

Samsung roept bezitters van de Galaxy Note7 op hun toestel uit te schakelen en zo snel mogelijk in te ruilen. DJ Koh, President Mobiele Communicatie Business van Samsung laat het volgende weten over het omruilprogramma; “Het omruilprogramma zal ervoor zorgen dat iedereen zo snel en gemakkelijk mogelijk en in lijn met de regelgeving een vervangend toestel krijgt. We spreken onze dank uit naar al onze klanten voor hun begrip en geduld.”

Wanneer je als Nederlandse consument een Galaxy Note7 in het buitenland hebt gekocht, wordt aangeraden contact op te nemen met de klantenservice van Samsung. Dit kan via het telefoonnummer 088-9090100.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel