Samsung brengt S Pen-app van Galaxy Note7 naar oudere apparaten

Met de S Pen app die we op de Samsung Galaxy Note7 tegenkomen, kan je nog meer uit je stylus halen. Nu is bekend gemaakt dat de S Pen app met al haar functies ook naar oudere Galaxy-toestellen komt. Je hebt met de S Pen app veel mogelijkheden om te tekenen en notities te maken.

S Pen app

Met de lancering van de Samsung Galaxy Note7 kwam er ook de vernieuwde S Pen app. Met deze applicatie is het maken van een tekening kinderspel geworden. Daarnaast is het ook mogelijk om snel een notitie te schrijven en kan je je gemaakte kunstwerken met iedereen delen.

De gehele serie S Pen apps is nu gebundeld in één app genaamd Samsung Notes. Tevens is Samsung Notes voorzien van een mogelijkheid om middels handschriftherkenning memo’s om te zetten naar getypte tekst. Zelfs de zoekfunctie van de S Pen app kan handgeschreven teksten vinden, zo meldt Samsung. Het bedrijf laat nu weten dat de Samsung Notes applicatie in de nabije toekomst ook uitgebracht zal worden op eerder uitgebrachte Galaxy Note-toestellen. Nog niet bekend is welke versies precies de app gaan ondersteunen.

Samsung Notes
Samsung Notes
Prijs: Gratis
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel