Vraag naar Galaxy S7 Edge stijgt ‘explosief’ door omruil Note7: en dat is niet vreemd

Na weken van minder positief nieuws, is er eindelijk een lichtpuntje voor Samsung. De Samsung Galaxy S7 Edge is niet aan te slepen na het debacle met de Samsung Galaxy Note7. Retailers zouden al door de voorraad van de S7 Edge heen zijn, en als je weet wat voor vergoeding er tegenover staat, is dat helemaal niet gek.

Samsung Galaxy S7 Edge

De in augustus aangekondigde Samsung Galaxy Note7 is definitief verleden tijd. Deze week maakte Samsung bekend de productie en de verkoop van het toestel definitief, voorgoed te stoppen. De smartphones konden, ook na een terugroepactie, exploderen en hiervoor is nog altijd niet de oorzaak van bekend. In Nederland zou 10 oktober gestart worden met het leveren van de pre-orders, maar op die dag werd bekend dat dit feest niet doorging.

Samsung Galaxy Note7

Retour

In ieder land worden er andere instructies gehanteerd voor de terugname van het toestel. Gisteren schreven we al over de opvallende retourinstructies van de Note 7 waarbij het toestel in meerdere dozen en met handschoenen teruggestuurd kon worden. De productie van de Galaxy S7 Edge is flink verhoogd na het stoppen met de Note7.

Taiwan: omruilen wordt beloond

Samsung Electronics Taiwan roept net als de rest van de landen ook bezitters met klem op, om het toestel te retourneren. En om de gebruikers hiervan te overtuigen worden deze consumenten flink beloond. De Note7 mag omgeruild worden voor een Samsung Galaxy S7 Edge of Galaxy Note 5. Tevens krijgen ze een cadeaubon van rond de 86 euro en wordt het prijsverschil tussen de twee apparaten terugbetaald. Dit kan oplopen tot een bedrag van 140 euro bij de S7 Edge en 199 euro bij de Note 5.

Samsung Galaxy S7 Edge

Doorgaans wordt er meer voor de Galaxy S7 Edge gekozen dan voor de Note 5. Dit kan twee redenen hebben. De modelnaam ‘Note’ heeft mogelijk voor een onderbuikgevoel gezorgd na de negatieve berichtgeving bij de Note7, en de S7 Edge is nieuwer dan de Note 5. Samsung Nederland liet eerder aan DroidApp weten dat degenen die in Nederland een pre-order hebben geplaatst voor de Note7, deze kon annuleren bij de winkel waar de pre-order geplaatst is.

Wil je alles weten over de Samsung Galaxy S7 Edge? Raadpleeg dan onze Galaxy S7 Edge review. Ook vind je alle informatie zoals actuele prijzen, specificaties en abonnementen op de toestel-pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel