‘Samsung Galaxy Note 7 komt van de zomer, Note 6 wordt overgeslagen’

Samsung zou de benaming voor de Note-toestellen om gaan gooien. Deze zomer zou de Koreaanse fabrikant de Galaxy Note 7 uitbrengen. Op dit moment is in de Note-serie de Note 5 het laatste toestel. Dit zou betekenen dat het de naam ‘Note 6’ niet zal gaan voeren bij het volgende toestel.

Samsung Galaxy Note 7

Volgens bronnen uit Korea zou Samsung de naam ‘Galaxy Note 6’ overslaan en komende zomer de Galaxy Note 7 gaan aankondigen. Mogelijk zou Samsung op deze manier de cijfers gelijk willen trekken met die van de S-serie. Op dit moment zijn de nieuwste toestellen uit de S-serie de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge. Beide toestellen werden een aantal maanden geleden uitgebracht in Nederland. Het zou kunnen zijn dat consumenten met de naam ‘Note 6’ zouden denken dat ze te maken hebben met een verouderd toestel, ook al is dit niet het geval, zo melden bronnen.

Samsung Galaxy Note 5

Maar wanneer?

Eerder zagen we ook andere fabrikanten creatief knutselen met de cijfertjes bij modellen, waaronder Apple met de iPhone 3G. Sommige bedrijven begonnen bij het lanceren van hun toestellen ook bij een paar cijfers hoger. Samsung zal naar verwachting de Galaxy Note 7 in augustus aankondigen. Volgens geruchten zou de ‘zevende Note’ voorzien zijn van een doorlopend beeldscherm aan beide zijkanten, net als bij de Galaxy S7 Edge het geval is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel