‘Samsung komt volgend jaar met 5 high-end smartphones en opvouwbare Galaxy X’

Hoewel 2016 nog niet eens over de helft is, zijn nu de waarschijnlijke plannen van Samsung voor 2017 al deels gelekt. Het Koreaanse merk zou in 2017 komen met vijf high-end smartphone die bestempeld worden als vlaggenschip. Daarnaast kunnen we de Samsung Galaxy X verwachten met een opvouwbaar scherm.

Samsung Galaxy X

Al langere tijd gaan er geruchten over een Samsung smartphone met een opvouwbaar display. Volgens bronnen zou het toestel in 2017 uitgebracht worden onder de naam ‘Samsung Galaxy X’. Bij het opvouwbare display zou er sprake zijn van een 4K-resolutie; eerder lekte er wel al enkele patenten rondom het opvouwbare beeldscherm. Door het gebruik van een flexibel beeldscherm zou het toestel kunnen beschikken over een groot scherm, en toch het formaat van een smartphone aan kunnen houden.

In 2017 zullen we in het begin van het jaar ook verschillende nieuwe smartphones gaan zien. Samsung zou volgend jaar maar liefst vijf ‘flagship’ smartphones uit willen brengen. In het begin van 2017 zullen we de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Edge gaan zien. Naar verwachting komt volgend jaar ook de Samsung Galaxy Note 7 en in de zomer zien we volgens de geruchten de Galaxy Note 7 Edge.

Wanneer er meer bekend is over de nieuwe smartphones van Samsung, lees je dat uiteraard op DroidApp. Goed om te weten is dat de geruchten nog vrij karig zijn, waardoor we de berichtgeving wel met een korreltje zout moeten nemen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel