Samsung doet meest gehate ‘Whistle’ ringtone in de ban

Samsung heeft de Samsung Galaxy S6 voorzien van allemaal verbeteringen. Nu blijkt dat ook de meest gehate ringtone van het toestel verwijderd is. De beruchte ‘Whistle’ ringtone is door Samsung in de ban gedaan.

Samsung Whistle

Samsung heeft de meest gehate ringtone uit de geschiedenis van haar toestellen verwijderd. Het welbekende fluitje die bij veel mensen als notificatie-geluid is ingesteld, is niet meer op de Samsung Galaxy S6 te vinden. Ook op de Samsung Galaxy S6 Edge is niet meer het fluitje te vinden.

Whistle werd in 2012 geïntroduceerd in de nieuwe versie van Samsung TouchWiz. De nieuwe versie kreeg de naam Nature UX, waarbij “aangename geluiden uit de natuur” toegevoegd werden. Het eerste toestel die deze natuurgeluiden meekreeg, was de Samsung i9300 Galaxy SIII/Samsung Galaxy S3.

Wanneer je reist met het openbaar vervoer, kan je haast niet om het geluid heen. In elke treincoupe hoor je de ‘Whistle’ van Samsung. Toch zullen we niet volgende week ineens de fluit niet meer horen. Er zijn miljoenen Samsung Galaxy S3, Galaxy S4 en Galaxy S5 toestellen in omloop; allemaal met de Whistle ringtone ;-).

via Mobilesyrup

Lees ook

Reageer op dit artikel