Samsung komt met Galaxy S7 Edge Olympische Spelen-editie

Samsung heeft in aanloop naar de Olympische Spelen een speciale, gelimiteerde oplage aangekondigd van de Samsung Galaxy S7 Edge. Het toestel is voorzien van een speciaal kleurenpalet in de Olympische kleuren.

Galaxy S7 Edge Olympische Spelen editie

Zojuist heeft Samsung een speciale versie van de Samsung Galaxy S7 Edge gepresenteerd. Het gaat om de Galaxy S7 Edge Olympic Games Edition. Wat direct opvalt is de vormgeving van het toestel. Deze is namelijk geheel in de stijl van de Olympische Spelen; inclusief de gele home-button en kleurrijke wallpapers en passende thema’s. De volumetoetsen zijn groen en de accenten rond de camera zijn blauw van kleur.

Samsung Galaxy S7 Edge Olympische Spelen

Deze gelimiteerde oplage van de Galaxy S7 Edge zal gratis gegeven worden aan de atleten op de Spelen. Mocht je ook in het bezit willen komen van dit toestel, dan dien je snel te wezen. Er worden 2016 exemplaren verkocht in geselecteerde markten; Duitsland, Korea, de Verenigde Staten, China en Brazilië. Vanaf 18 juli vind je de S7 Edge Olympic Games Limited Edition in de winkels in deze landen. Een komst naar Nederland en België lijkt hiermee te zijn uitgesloten.

Wat vind jij van de gelimiteerde oplage van de S7? Laat het weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel