Samsung Galaxy S7 (Edge) met gratis Gear VR: de beste aanbiedingen

Samsung geeft met regelmaat gratis producten bij aankoop van hun smartphones. De komende tijd kan je de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge aanschaffen en krijg je een gratis Gear VR bril erbij. Hiermee kan je een gave virtual reality ervaring beleven. We zetten de beste aanbiedingen voor je op een rij.

Gratis Gear VR bij S7

De Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung heeft een nieuwe actie in het leven geroepen. Bij aanschaf van een Samsung Galaxy S7 of Samsung Galaxy S7 Edge krijg je tijdelijk een gratis virtual reality bril; de Gear VR. Met de Gear VR krijg je de ultieme virtual reality beleving. De aanbieding voor de gratis bril geldt tot en met 21 augustus. Heb je in de periode van 4 juli tot en met 21 augustus 2016 een S7 (Edge) aangeschaft, dan kan je aanspraak maken op de bril.

Hiervoor moet je de Galaxy S7 (Edge) wel aanschaffen bij één van de deelnemende winkels. Vervolgens dien je een registratieformulier in te vullen, je aankoopbon te uploaden samen met het IMEI en EAN nummer.

Samsung Galaxy S7 (Edge)

Aanbiedingen

Voor 34,00 euro per maand heb je al een Samsung Galaxy S7 met Tele2. Hiervoor krijg je 1000MB en 100 minuten/smsjes. Deze aanbieding vind je bij Mobiel. Heb je genoeg aan 1000MB/min/SMS dan kan je met Hollandsnieuwe terecht bij Belsimpel. Wil je meer internet? Dan kan je bij Mobiel terecht voor een Galaxy S7 met 3GB en 120 minuten met T-Mobile voor 42,00 euro per maand.

Wil je zelf je abonnement samenstellen? Raadpleeg dan de onafhankelijke abonnementen vergelijken tool van DroidApp. De Gear VR krijg je gratis als je de Galaxy S7 of S7 Edge aanschaft bij de onderstaande webwinkels.

Samsung Galaxy S7: Coolblue, Belsimpel, Mobiel, Bol.com

Samsung Galaxy S7 Edge: Coolblue, Belsimpel, Mobiel, Bol.com

Via onderstaande buttons vind je op de toestelpagina’s van de twee smartphones, alle informatie zoals prijzen, specificaties en nieuws. Bekijk ook ons uitgebreide artikel met Samsung Galaxy S7 (Edge) accessoires.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel