Samsung Galaxy Note 7: prototype geeft beeld van nieuw toestel

Samsung is druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe smartphone. De afgelopen tijd kwamen er al meerdere berichten naar buiten over de Samsung Galaxy Note 7. Het toestel zal voorzien zijn van een stylus en nu zien we op foto’s een render en een prototype van het toestel. Hoe ziet de Galaxy Note 7 er in levende lijve uit?

Samsung Galaxy Note 7

Volgende maand zullen we de Samsung Galaxy Note 7 gaan zien. Ook in Nederland zullen we de nieuwe, stijlvolle smartphone gaan tegenkomen; zo is de verwachting. Eerder doken er al uitgebreide persfoto’s van de Galaxy Note 7 op; daarbij zagen we het toestel in verschillende kleuren.

Op het web zijn nu meerdere foto’s gepubliceerd waardoor we te zien krijgen hoe het toestel er uit zal komen te zien. Mogelijk is het Samsung-logo op het toestel niet te zien om zo het ‘lekken’ tegen te gaan. De randen van het beeldscherm zijn voorzien van een lichte knik en loopt dus deels door aan de zijkanten van de smartphone.

Samsung zou de Galaxy Note 7 verder voorzien van een irisscanner. Mogelijk zou de smartphone een adviesprijs krijgen van 849 euro. Volgende maand zal de Zuid-Koreaanse fabrikant het toestel officieel aankondigen. Zodra er meer bekend is over het toestel, houden we je op de hoogte.

Lees ook

Reageer op dit artikel