Samsung Galaxy Note 4: ‘unbranded’ krijgt eindelijk Android 6.0.1 Marshmallow

Samsung is in Nederland begonnen met het updaten van de unbranded Samsung Galaxy Note 4. Lange tijd moesten bezitters van dit toestel zonder provider-branding wachten op de update naar Marshmallow. In december vorig jaar begon Samsung met het verspreiden van de nieuwste, publiekelijk beschikbare, versie van Android.

Samsung Galaxy Note 4: Marshmallow update

Eindelijk is het zover; de unbranded Samsung Galaxy Note 4 krijgt vanaf vandaag de update naar Android 6.0.1 Marshmallow. De update liet voor deze variant van de Note 4 (erg) lang op zich wachten. In december vorig jaar begon Samsung met het verspreiden van de update in verschillende landen, waaronder Hongarije. Begin mei kwam de update al binnengerold op Note 4-toestellen met Vodafone- en T-Mobile branding.

Samsung Galaxy Note 4

Mocht je een unbranded, ofwel simlock-vrije Galaxy Note 4 hebben aangeschaft, dan kan je vanaf nu de update binnenhalen en installeren. De update betreft versie N910FXXU1DPE1 en kan OTA, dus via het toestel binnengehaald worden. Mocht je nog niet de melding hebben gekregen van de update, ga dan naar Instellingen > over het toestel > software-update en controleer handmatig of de update beschikbaar is.

Verbeteringen

Marshmallow brengt diverse verbeteringen naar de smartphone met de S-Pen. Middels Doze moet er efficiënter met het uithoudingsvermogen omgegaan worden. Met Direct Share kan je sneller content delen en je kunt nu per app instellen welke permissies een applicatie mag hebben.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Maurice, Henk
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel