Wiko Jerry met Marshmallow en metalen design komt naar Nederland voor 90 euro

Wiko breidt het portfolio met smartphones verder uit in Nederland. Volgende maand kunnen we kennis maken met de Wiko Jerry. Deze smartphone is voorzien van een metalen design en draait op Android 6.0 Marshmallow. Misschien wel nog interessanter is de prijs; want voor nog geen 90 euro gaat de Wiko Jerry over de toonbank.

Wiko Jerry

De Franse fabrikant komt regelmatig met nieuwe smartphones die zich elk op hun eigen manier weten te onderscheiden van de rest. Zo is er de Wiko Fever met ‘glow in the dark’ en de interessant geprijsde Wiko Rainbow Jam die voor nog geen honderd euro te verkrijgen is. Op het Mobile World Congress werd de Wiko Lenny 3 en de Wiko U Feel-serie aangekondigd en binnenkort zullen we deze in Nederland gaan zien.

Wiko Jerry

Wiko heeft aan DroidApp laten weten dat volgende maand de Wiko Jerry naar Nederland komt. De Wiko Jerry is een smartphone met een metalen uitstraling en een 5,0 inch scherm met een resolutie van 854 x 480 pixels. De Wiko Jerry is leverbaar in verschillende kleuren en ziet er erg strak vormgegeven uit.

Marshmallow

Onder de motorkap van de Wiko Jerry ligt een 1.3 GHz quad-core processor. Er is 1GB aan werkgeheugen beschikbaar en 8GB aan interne opslagruimte. Mocht je hier niet genoeg aan hebben, dan kan je dit middels een geheugenkaart uitbreiden. Wiko levert de Jerry direct vanuit de doos met Android 6.0 Marshmallow en daarbij de nieuwste Wiko UI interface die snel toegang heeft tot bijvoorbeeld apps, contacten en andere content.

Camera en connectiviteit

Aan de achterzijde van de Wiko Jerry is een 5 megapixel camera geplaatst. Hoewel autofocus ontbreekt is er wel een pro-modus beschikbaar waarmee je elementen zoals de sluitertijd en de belichting aan kunt passen. Ook is er een LED-flitser aanwezig. De 2 megapixel front-camera kan je gebruiken voor het maken van selfies.

De Wiko Jerry biedt ondersteuning voor dual-sim. Je kunt dus twee providers gebruiken in je smartphone. Je kunt gebruik maken van het 2G- en 3G-netwerk en natuurlijk WiFi, Bluetooth en GPS. De accu heeft een capaciteit van 2000 mAh.

Wiko Jerry

Verkrijgbaarheid

Tegenover DroidApp heeft Wiko laten weten dat de adviesprijs van de Wiko Jerry in Nederland zal liggen op €89,99. De verwachting is dat het toestel medio juni verkrijgbaar zal zijn, hoewel die datum nog niet honderd procent zeker is. Via onderstaande button vind je op de Wiko Jerry pagina een compleet overzicht van specificaties van het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel