Wiko Fever: update Marshmallow komt volgende maand

De Wiko Fever is een smartphone met een lichtgevende behuizing dankzij ‘glow in the dark’. De smartphone hebben we op DroidApp eerder al uitgebreid getest en waren erg onder de indruk van het toestel. Nu is bekend gemaakt wanneer bezitters van de Fever de update naar Android 6.0 Marshmallow kunnen verwachten.

Wiko Fever: Android 6.0 Marshmallow

De Franse fabrikant Wiko timmert flink aan de weg in ons land. Een voorbeeld hiervan is de Wiko Rainbow Jam, een prima smartphone voor nog geen 100 euro. Daarnaast kwam het merk dit jaar met de Wiko Fever op de markt, waarover we in onze Wiko Fever review erg enthousiast waren. Het merk bestaat inmiddels vijf jaar, maar op het gebied van uitbrengen van updates laat het nog weleens de wensen over. Toch is er nu goed nieuws.

Wiko Fever

DroidApp heeft navraag gedaan bij Wiko omtrent de update voor de Wiko Fever. Deze smartphone zal namelijk voorzien worden van de update naar Android 6.0 Marshmallow. Wiko laat aan DroidApp weten dat de update naar verwachting eind mei/begin juni beschikbaar zal komen.

Smart Left Page (Wiko UI)

Met de update naar Marshmallow zal ook de nieuwste versie van de Wiko interface (Smart Left Page) aan de Wiko Fever toegevoegd gaan worden. Met de Wiko UI 3.0 interface krijgen gebruikers sneller toegang tot nuttige functies. Hierbij kan gedacht worden aan snel toegang tot het laatste nieuws, contactpersonen en favoriete apps. Alle toestellen die in 2016 uitgebracht worden, krijgen eveneens Smart Left Page mee.

Op dit moment zal ook de Wiko Fever Special Edition uitgebracht worden. Of andere Wiko-smartphones ook de update naar Marshmallow krijgen, kon de fabrikant niet bevestigen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel