Samsung Galaxy Note 4: uitrol Android 6.0.1 Marshmallow in Nederland

In ons land is Samsung begonnen met het updaten van de Samsung Galaxy Note 4. Het toestel werd in 2014 uitgebracht en krijgt nu de update naar Android 6.0.1 Marshmallow, de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. Echter krijgt nog niet iedereen direct de nieuwe update.

Samsung Galaxy Note 4: Marshmallow update

De update naar Android 6.0.1 Marshmallow voor de Samsung Galaxy Note 4 wordt vanaf nu uitgerold in Nederland. Eerder verscheen de update al in verschillende andere landen, waaronder Duitsland. Met de update naar Marshmallow zal er efficiënter worden omgegaan met het energieverbruik dankzij Doze en kan sneller content gedeeld worden middels Direct Share.

Samsung Galaxy Note 4

Samsung geeft de update het versienummer N910FXXU1DPD3 mee en zal als eerste uitgerold worden naar de Vodafone-branded toestellen. We verwachten binnen enkele dagen ook dat de update naar de unbranded-toestellen verspreid zal worden. Wanneer de update beschikbaar is, ontvang je hiervan een melding op je telefoon zodat je hem OTA (dus via het toestel) kunt downloaden en installeren. Via Instellingen > over het toestel > software-update kan je eventueel ook handmatig controleren of de update al beschikbaar is.

Het Koreaanse Samsung bracht de Samsung Galaxy Note 4 eind 2014 uit. De opvolger, de Samsung Galaxy Note 5, is weliswaar al uitgebracht maar niet officieel beschikbaar in ons land. Samsung heeft ervoor gekozen om de Samsung Galaxy S6 Edge+ meer in de schijnwerpers te zetten in ons land. Dit jaar zal Samsung naar verwachting wel de Galaxy Note 6 aankondigen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel