Samsung Galaxy Note 4 krijgt beveiligingsupdate augustus 2017

Van de week werd de nieuwe Galaxy Note 8 aangekondigd, maar nog altijd wordt de drie jaar oude Note 4 bijgehouden met updates. Samsung rolt beveiligingsupdate augustus 2017 uit.

Galaxy Note 4: beveiligingsupdate augustus

Samsung is in Nederland begonnen met het uitrollen van een nieuwe security patch voor de Samsung Galaxy Note 4. De smartphone werd drie jaar geleden uitgebracht door de fabrikant uit Zuid-Korea. Vorige week was daar de aankondiging van de Galaxy Note 8.

Gebruikers van het toestel laten nu aan DroidApp weten dat de Samsung Galaxy Note 4 bijgewerkt wordt met een nieuwe beveiligingsupdate. Het gaat om beveiligingsupdate augustus 2017 die beschikbaar is in Nederland.

Galaxy Note 4 beveiligingsupdate augustus 2017

Er worden met de security patch tientallen bugs in de beveiliging gedicht. De update kwam onlangs al beschikbaar voor de Galaxy S7 en Galaxy S8. Ook de Galaxy S6 heeft de update vorige week gekregen.

Je krijgt vanzelf een melding op je telefoon als de update beschikbaar is. Om handmatig te controleren of de update er voor jouw toestel is, ga naar Instellingen > software-update > handmatig bijwerken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Henk, Armin
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel