Samsung Galaxy Note 4 ontvangt beveiligingsupdate februari 2017

Samsung rolt in Nederland een nieuwe update uit voor de Galaxy Note 4. Het toestel werd in september 2014 uitgebracht en wordt nog met regelmaat voorzien van updates. Nu is het de beurt aan de beveiligingsupdate van februari 2017.

Galaxy Note 4: beveiligingsupdate februari 2017

Samsung rolt voor de Nederlandse bezitters de beveiligingsupdate februari 2017 uit. Met deze security patch worden enkele tientallen lekken in de beveiliging weer gedicht. Begin februari kondigde Google beveiligingsupdate februari 2017 aan. Eerder werd de update voor verschillende andere Galaxy-toestellen al uitgerold.

Galaxy Note 4 beveiligingsupdate februari 2017

Als eerst is de update beschikbaar voor de unbranded-versie van de telefoon. Ook voor de brandes-exemplaren van de Samsung Galaxy Note 4 zal de update op termijn beschikbaar komen. De update wordt OTA, dus via het toestel uitgerold. De firmware-versie van de update betreft N910FXXS1DQB4.

Mocht je nog geen melding hebben gehad van de update, dan kun je handmatig controleren of de update beschikbaar is. Ga hiervoor naar Instellingen > over het toestel > software-update > nu bijwerken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel