Samsung Galaxy S5, S6, A5 (2016) en Note 4 ontvangen beveiligingsupdate januari in Nederland

In Nederland is Samsung begonnen met het verspreiden van een nieuwe update voor de Samsung Galaxy S5. Het vlaggenschip uit 2014 ontvangt beveiligingsupdate januari 2017. Ook voor de Samsung Galaxy A5 (2016), Galaxy S6 en Galaxy Note 4 is de update voor de beveiliging nu beschikbaar.

Beveiligingsupdate januari voor A5, S6 en S5

Voor de Samsung Galaxy S5, Galaxy S6 en de Samsung Galaxy A5 (2016) is de beveiligingsupdate van januari uitgerold. De update wordt vanaf nu verspreid in Nederland, zo blijkt uit de update-database van Samsung. Het gaat om beveiligingsupdate januari 2017 die tientallen fixes bevat voor een verbeterde security van het toestel.

De update werd eerder in januari al uitgerold voor verschillende andere toestellen. Zo kwam de update al voor de Samsung Galaxy Note 4 beschikbaar en kregen bezitters van de Samsung Galaxy S6 Edge (Plus) de melding al van de beveiligingsupdate. Voor de Samsung Galaxy S7 (Edge) is de beveiligingsupdate verwerkt in de Android 7.0 Nougat update. Deze is nog altijd niet in Nederland beschikbaar, maar wel wordt de update in Europa al uitgerold.

Galaxy beveiligingsupdate december 2017

Update downloaden

De update wordt OTA, dus via het toestel zelf, automatisch aangeboden aan de bezitters van het toestel. Mocht je hiervan nog geen melding hebben ontvangen, dan kan je handmatig controleren of de update beschikbaar is. Ga hiervoor naar Instellingen > Over het toestel > software-update > nu bijwerken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel