Samsung Galaxy S5 en Galaxy Note 4 krijgen beveiligingsupdate oktober

Voor twee toestellen heeft Samsung vanochtend een nieuwe update vrijgegeven. Bezitters van de Samsung Galaxy S5 en Galaxy Note 4 kunnen de beveiligingsupdate van oktober verwachten voor hun smartphone. Van de week werd de beveiligingsupdate al voor een aantal andere toestellen uitgebracht van Samsung.

Galaxy S5 en Galaxy Note 4

De Samsung Galaxy S5 en Samsung Galaxy Note 4 zijn door Samsung voorzien van een update in Nederland. Voor de S5 gaat het om de update met versienummer G900FXXU1CPJ6, bij de Note 4 betreft het software-versie N910FXXS1DPJ4. Bij beide brengt het tientallen verbeteringen in de beveiliging, deze maken deel uit van de beveiligingsupdate van oktober.

Samsung Galaxy Note 4

Update downloaden

Ook pakt Samsung met de update een aantal bugs aan die zijn opgelost. De updates worden voor beide toestellen vanaf nu uitgerold in Nederland. Je krijgt hiervan een melding op je toestel zodra de update beschikbaar is. Je kunt eventueel handmatig controleren op een nieuwe firmware-update. Ga hiervoor naar Instellingen > over het toestel > software-update en kies de optie ‘nu bijwerken’.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel