Samsung rolt beveiligingsupdate oktober uit voor Galaxy J5 (2016) in Nederland

In Nederland is voor de Samsung Galaxy J5 (2016) gestart met het uitrollen van een nieuwe update. Het gaat om de beveiligingsupdate van oktober, een relatief belangrijke update dus. Met de update worden een groot aantal patches meegeleverd.

Samsung Galaxy J5 (2016): beveiligingsupdate oktober

Bezitters van de Samsung Galaxy J5 (2016) kunnen vanaf nu een nieuwe update voor hun toestel verwachten. Het toestel kreeg begin augustus de update naar Android 6.0.1 Marshmallow, en nu is er een wat kleinere update beschikbaar. Echter maakt dit de update niet minder belangrijk. De update betreft namelijk beveiligingsupdate oktober.

Samsung Galaxy J5 2016 beveiligingsupdate oktober

Al voor verschillende toestellen werd de afgelopen tijd de software-update met de patches van oktober vrijgegeven. Nu dus ook voor de Samsung Galaxy J5 (2016). De update telt bijna 50 patches en daarbij heeft Samsung ook nog enkele extra fixes toegevoegd aan de update. Zo ben je er zeker van dat je toestel weer voorzien is van de nieuwste security-patch.

J510FNXXU1APJ3

De update wordt vanaf nu OTA, dus via het toestel, beschikbaar gesteld. Je krijgt hiervan een update op je toestel. Je kunt eventueel ook handmatig controleren of de update voor je klaarstaat. Ga hiervoor naar Instellingen > over het toestel > software-update > nu bijwerken. De update heeft versienummer J510FNXXU1APJ3.

Alles over het toestel

Wil je alles weten over de interessante Samsung Galaxy J5 (2016)? Raadpleeg dan onze uitgebreide toestel-pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel