Samsung Galaxy J5: Android 6.0.1 Marshmallow beschikbaar in Nederland

Bezitters van de Samsung Galaxy J5 uit 2015 kunnen vanaf nu de update naar Android 6.0.1 Marshmallow binnenhalen. Deze update wordt vanaf nu uitgerold in Nederland. In verschillende andere landen werd de update al enkele weken geleden naar de toestellen gepusht. De Galaxy J5 update brengt verschillende verbeteringen en nieuwe mogelijkheden.

Samsung Galaxy J5: Android Marshmallow

Android 6.0.1 Marshmallow is vanaf nu beschikbaar voor de Samsung Galaxy J5. Samen met de update naar Marshmallow wordt ook de beveiligingsupdate van september bijgevoegd en geïnstalleerd. Hiermee is het toestel weer minder kwetsbaar voor onheil van buitenaf.

Samsung Galaxy J5 Marshmallow

Nieuw

De interface van het toestel is met de Marshmallow-update onder handen genomen, waardoor er een aantal wijzigingen zijn op te merken. Daarnaast zijn ook de Marshmallow-functies vanaf nu beschikbaar voor de Samsung Galaxy J5. Denk hierbij aan Doze, waarmee efficiënter met het uithoudingsvermogen wordt omgegaan. Ook is er Direct Share waarmee sneller content gedeeld kan worden en kan je de app-permissies aanpassen.

Update

Zoals gezegd is de update voor de Samsung Galaxy J5 uit 2015 naar Marshmallow nu beschikbaar. Voor degenen met een Galaxy J5 (2016) is de update al langer geleden uitgebracht. Je krijgt vanzelf een melding op je telefoon als de update voor je toestel beschikbaar is. Eventueel kan je handmatig controleren bij instellingen > over het toestel > software-update > nu bijwerken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel