Gratis Samsung Galaxy J5 bij sim-only abonnement voor €10 per maand (aanbieding)

Regelmatig verschijnen er interessante aanbiedingen op het internet rondom telefoons en abonnementen. Mocht je op zoek zijn naar een goedkoop abonnement met een toestel, dan hoef je niet verder te zoeken. Je krijgt nu een Samsung Galaxy J5 gratis bij een abonnement voor 10 euro per maand.

Samsung Galaxy J5 aanbieding

Natuurlijk kennen we allemaal de abonnementen van enkele tientallen euro’s per maand met een mooi, uitgebreid toestel erbij. Maar niet iedereen heeft behoefte aan een duur abonnement met een uitgebreid toestel. Ben je op zoek naar een goedkoop abonnement met een toestel, dan hebben we een interessante aanbieding voor je.

Samsung Galaxy J5

De Samsung Galaxy J5 krijg je tijdelijk gratis bij een sim-only abonnement van Tele2. Je betaalt hiervoor iedere maand 10,00 euro per maand, gedurende twee jaar. Voor dit bedrag krijg je iedere maand 100 belminuten/sms’jes en 1GB aan internet. De aanbieding geldt voor zowel nieuwe als bestaande klanten van Tele2. Mocht je interesse hebben in de aanbieding, dan kan je hier tijdelijk van profiteren bij Mobiel via deze link.

Mocht je meer willen weten over de Samsung Galaxy J5, raadpleeg dan de smartphone-pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel