Samsung Galaxy S5 (Plus), S6 en S6 Edge ontvangen beveiligingsupdate september

Samsung rolt voor verschillende toestellen een nieuwe update uit. Het gaat om de beveiligingsupdate september. Deze update is vanaf nu beschikbaar voor de Galaxy S5, Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge.

Samsung beveiligingsupdate september

Voor verschillende smartphones rolt Samsung een nieuwe update waarmee de beveiliging van het toestel verbeterd is. Beveiligingsupdate september wordt vanaf nu uitgerold voor de Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge. Voor de Galaxy S5 Plus unbranded en T-Mobile-branded is beveiligingsupdate september beschikbaar, voor de Vodafone-branded werd eerder de augustus update al verspreid.

Beveiligingsupdate september Galaxy S5 s6

Google bracht eerder deze maand het nieuws over de september update naar buiten. Hierbij werd gemeld dat er 49 lekken zijn gedicht in Android. Deze patch heeft Samsung meegenomen in haar beveiligingsupdate voor de drie toestellen. De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge kregen begin deze maand de update al, inclusief de nieuwe galerij-app.

Mocht je op je toestel nog geen melding hebben ontvangen van de update, dan kan je ook handmatig controleren of de nieuwe versie voor je klaarstaat. Ga hiervoor naar Instellingen > over het toestel > software-update en kies vervolgens voor handmatig bijwerken. Met de update gaan geen gegevens verloren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel