Stabiliteits-update beschikbaar voor Samsung Galaxy S6 (Edge)

Samsung is in Nederland begonnen met het uitrollen van een stabiliteits-update voor de Samsung Galaxy S6 (Edge). Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd rondom de beveiliging. Zowel de Galaxy S6 als de S6 Edge kregen onlangs nog de update naar Android 6.0.1 Marshmallow, de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem.

Galaxy S6 Edge stabiliteits-update

Voor de bezitters van de Samsung Galaxy S6 Edge staat een nieuwe update klaar. Het gaat om de update met het versienummer G925FXXS3DPB2/G925FPHN3DPB2 voor de S6 Edge. Naar verwachting zal de nieuwe update ook op korte termijn beschikbaar komen voor de ‘normale’ Samsung Galaxy S6. De update dicht vermoedelijk enkele lekken in de beveiliging en voert verbeteringen door in de stabiliteit van het toestel. De grootte van de update bedraagt ongeveer 14MB en kan zowel via het mobiele netwerk als via een WiFi-verbinding gedownload worden.

Galaxy S6 Edge update G925FXXS3DPB2

Mocht je nog geen melding hebben ontvangen op je S6 (Edge) dan kan je ook handmatig controleren of er een update staat. Ga hiervoor naar instellingen > over het toestel > software-update > bijwerken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Robbert
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel