Samsung Galaxy S6 Edge+: Android 6.0.1 Marshmallow nu beschikbaar in Nederland

Samsung is in Nederland begonnen met het uitrollen van Android 6.0.1 Marshmallow voor de Samsung Galaxy S6 Edge+. Vorige week kwam de nieuwste Android-versie al beschikbaar voor de andere toestellen uit de Samsung Galaxy S6-reeks. Marshmallow voor de S6 Edge Plus brengt diverse verbeteringen met zich mee.

Samsung Galaxy S6 Edge+: Marshmallow

In Nederland is vanaf nu Android 6.0.1 Marshmallow beschikbaar voor de Samsung Galaxy S6 Edge+. De grotere broer van de S6 Edge is voorzien van een 5,7 inch Super-AMOLED display en interessante specificaties. Vorige week bracht Samsung de Marshmallow update uit voor de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Nu is de update ook beschikbaar voor de Samsung Galaxy S6 Edge+, die sinds september vorig jaar in de winkel is te vinden.

Net als bij de twee andere S6-toestellen heeft Samsung de Galaxy S6 Edge Plus voorzien van de vernieuwde TouchWiz-interface. Ook wordt er voortaan efficiënter met het uithoudingsvermogen omgegaan dankzij ‘Doze’ en kan je sneller content delen dankzij Direct Share. De update wordt over-the-air (OTA) beschikbaar gesteld voor de Galaxy S6 Edge+ en heeft het versienummer G928FXXU2BPB6.

Samsung Galaxy S6 Edge+ marshmallow

Update downloaden

Als je in het bezit bent van een Samsung Galaxy S6 Edge+ kan je vanaf nu de melding verwachten met dat de update naar Android 6.0.1 Marshmallow klaarstaat. Mocht je nog niet de melding hebben ontvangen, dan kan je handmatig via instellingen > over dit toestel > software-update controleren of de nieuwste versie voor jou beschikbaar is.

Wil je alles weten over de Samsung Galaxy S6 Edge+? Via onderstaande button vind je alle nieuwsberichten, specificaties, prijzen en abonnementen op één pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel