Samsung Galaxy S6 Edge+ vanaf vandaag in Nederland en België

Samsung heeft vanaf vandaag de Samsung Galaxy S6 Edge Plus uitgebracht in Nederland en België. Het toestel werd vorige maand aangekondigd door de Koreaanse fabrikant. De Galaxy S6 Edge+ is een grotere broer van de Samsung Galaxy S6 Edge en wij zetten de bijzonderheden nog een keer voor je op een rijtje.

Samsung Galaxy S6 Edge+

Medio augustus heeft de Koreaanse fabrikant Samsung de nieuwe Samsung Galaxy S6 Edge+ aangekondigd. Het is een grotere variant op de Samsung Galaxy S6 Edge, die in maart aangekondigd werd en sinds april in de winkels is te vinden.

Samsung Galaxy S6 Edge+

Beeldscherm

Grote verschillen met de ‘normale’ Galaxy S6 Edge zijn er niet heel veel. Wel is het scherm groter, namelijk 5,7 inch. Kleuren komen duidelijk over dankzij het Quad-HD display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Krachtig

De Samsung Galaxy S6 Edge+ is voorzien van een Exynos octa-core processor en 4GB aan RAM-geheugen, hierdoor zal het toestel ook bij het uitvoeren van zwaardere taken snel blijven functioneren. Daarnaast is het mogelijk om de 3000mAh grote accu op te laden via bijvoorbeeld een Samsung Wireless Charger.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Camera

De camera van de Samsung Galaxy S6 Edge+ telt 16 megapixels en aan de voorkant is een front-camera aanwezig met 5 megapixels. Met de camera is het eveneens mogelijk om video’s rechtstreeks uit te zenden via YouTube. Met het toestel kan je verder gebruik maken van 4G-internet en natuurlijk WiFi.

In Nederland zal vooralsnog de 32GB van de Galaxy S6 Edge Plus uitgebracht gaan worden in het goud en zwart. In België kan gekozen worden uit de zwarte en gouden 32GB en de zwarte 64GB. Via onderstaande webwinkels kan je direct de Samsung Galaxy S6 Edge+ aanschaffen. Gisteren verscheen ook al de Samsung Galaxy Tab S2 in de Belgische en Nederlandse winkels.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel