Samsung Galaxy S6 Edge+ en Note 5 in het wild gespot

De Samsung Galaxy S6 Edge+ en de Samsung Galaxy Note 5 zijn gespot in het wild. De nieuwe toestellen zullen volgende maand worden aangekondigd tijdens een eigen Samsung-evenement van de Koreaanse fabrikant.

Samsung Galaxy

Twee nieuwe Samsung Galaxy-toestellen zijn in het wild opgedoken. Tot nu toe moesten we het enkel doen met een aantal geruchten dat Samsung met twee nieuwe toestellen zal komen. De foto’s laten de Samsung Galaxy S6 Edge+ zien en de Samsung Galaxy Note 5.

Samsung Galaxy Note 5

De Samsung Galaxy Note 5 zal overigens in eerste instantie niet naar Europa komen, en dus ook niet naar Nederland. Op de foto’s die opgedoken zijn van het toestel is te zien dat de Galaxy Note 5 uitgerust zal zijn met een fysieke home-button en een groot beeldscherm.

Samsung Galaxy S6 Edge+

Op andere foto’s is de Samsung Galaxy S6 Edge+ te zien. Dit toestel zal volgens de laatste berichten wel naar Nederland komen en zal een grotere versie zijn van de Samsung Galaxy S6 Edge. De Plus-versie van de S6 Edge zal draaien op Android 5.1.1 Lollipop en net als de S6 Edge beschikken over een doorlopend scherm aan beide zijkanten.

Wanneer er meer bekend is over de twee toestellen, lees je dat uiteraard op DroidApp.

via Mobilefun

Lees ook

Reageer op dit artikel