‘Zes Samsung Galaxy-smartphones krijgen Android N in Q4 2016’

Samsung zou plannen hebben om zes smartphones te voorzien van Android N. Natuurlijk horen daar de vlaggenschepen Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge daar ook bij. De Samsung Galaxy-toestellen zouden de update naar Android N in het vierde kwartaal van 2016 ontvangen.

Samsung: Android N

Nadat we vanmorgen al schreven over de Android N-plannen van HTC, is er nu meer nieuws over Samsung. De Koreaanse fabrikant zou zes smartphones willen voorzien van Android N, zo melden bronnen aan de collega’s van Sammobile. Android N is de nieuwste versie van het Android besturingssysteem en wordt later dit jaar voor het publiek uitgebracht. De uitspraak is opvallend te noemen omdat in verschillende regio’s de betreffende toestellen nog niet eens de update naar Android 6.0 Marshmallow hebben ontvangen.

Samsung zou de update in het vierde kwartaal willen uitrollen naar de smartphones. In 2017 moet ‘N’ ook uitgebracht worden voor de Samsung Galaxy Tab S2. De toestellen die voorzien zullen worden van Android N zullen de volgende toestellen zijn;

Op zich is het geen wereldnieuws dat deze toestellen de update zullen krijgen. De vlaggenschepen worden nog steeds verkocht en zijn erg succesvol. Of andere, eerder uitgebrachte, smartphones van Samsung ook de update krijgen (zoals de Galaxy Note 4 of A-serie) is niet bekend. Zolang Samsung zelf nog geen bericht naar buiten heeft gebracht, houden we een slag om de arm.

Lees ook

Reageer op dit artikel