Samsung Galaxy Tab S2 vanaf nu in Nederland en België te koop

Samsung heeft haar Samsung Galaxy Tab S2 vandaag officieel in de winkel gelegd. Zowel in Nederland als in België kan de nieuwe Samsung tablet aangeschaft worden. De Samsung Galaxy Tab S2 is voorzien van een aantal interessante specificaties en mogelijkheden. We zetten de bijzonderheden voor je op een rij.

Samsung Galaxy Tab S2

Vanaf vandaag kunnen we in Nederland de Samsung Galaxy Tab S2 aanschaffen. Eind juli werd de Samsung Galaxy Tab S2 aangekondigd in twee versies; een 8,0 inch en een 9,7 inch versie. Beide tablets zijn ook vanaf nu leverbaar bij onze zuiderburen, België. Hetgeen wat opvalt is de beeldverhouding van het scherm van de Galaxy Tab S2, deze is namelijk 4:3. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van een Super-AMOLED beeldscherm met een resolutie van 2048 x 1536 pixels.

Samsung Galaxy Tab S2

Een ander details aan de Samsung Galaxy Tab S2 wat opvalt is de geringe dikte van de tablet. Met een dikte van 5,6 millimeter is de tablet zeker niet dik. Verder is er een octa-core processor uit eigen huis aanwezig, net als 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan intern geheugen. Dit geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Tevens beschikt de tablet over een vingerafdrukscanner zoals we die bij de Samsung Galaxy S6 hebben gezien.

Samsung Galaxy tab s2

In totaal zijn er drie verschillende versies van de Samsung Galaxy Tab S2 op de markt gebracht. Je kunt ze hieronder aanschaffen.

Samsung Galaxy Tab S2:

Lees ook

Reageer op dit artikel