Samsung start Europese uitrol Android 7.0 Nougat voor Galaxy S7 (Edge)

Eerder verscheen het bericht dat Samsung op 17 januari zou starten met de publieke uitrol van Android Nougat voor de Galaxy S7-serie. Dit lijkt nu inderdaad het geval te zijn. In verschillende Europese landen staat Android 7.0 Nougat klaar voor de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge.

Nougat voor Galaxy S7 (Edge)

Samsung is begonnen met het uitrollen van de Nougat-update voor de Galaxy S7 in Europa. In de afgelopen tijd werd in een beta-programma de nieuwste Android-versie getest met een groep gebruikers. Naast de nieuwste Android-versie wordt ook de nieuwe ‘Samsung Experience‘ interface meegeleverd met een vernieuwde vormgeving. Dit moet TouchWiz opvolgen.

Samsung Galaxy S7 Nougat Changelog

Als eerst is de update in Europa beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk. De update wordt ook verspreid in China. Volgens de informatie is de update circa 1,2 / 1,3 GB groot en kan deze gewoon via het toestel geïnstalleerd worden. Vanwege de grootte van de update is wel aan te raden de download binnen te halen via een WiFi-verbinding.

De Android 7.0 Nougat update voor de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge is op moment van schrijven nog niet beschikbaar in Nederland en België. In de komende dagen zal de update in steeds meer landen uitgerold worden en dus is het nu nog even afwachten. DroidApp houd je op de hoogte zodra er meer informatie is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel