Nieuwe Samsung Galaxy S8 renders: groot scherm, geen home-button

Samsung komt dit jaar met de nieuwe Samsung Galaxy S8. Het toestel moet de huidige Galaxy S7 opvolgen. We kwamen eerder al foto’s en informatie tegen en nu zijn er verschillende Samsung Galaxy S8 renders opgedoken. Deze geven een impressie van wat we kunnen verwachten van de smartphone.

Samsung Galaxy S8 renders

Nieuwe Samsung Galaxy S8 renders geven een nog betere indruk van wat we van de nieuwe smartphone kunnen verwachten. Nu op internet verschillende renders zijn gepubliceerd, zetten we deze voor je op een rij in dit artikel.

Samsung Galaxy S8 render

3D render

Voor het eerst zou Samsung haar smartphone geen home-button meegeven. De home-button aan de voorzijde diende sinds de Galaxy S5 tevens als vingerafdrukscanner. Verwacht wordt dat Samsung een creatieve oplossing heeft voor de vingerafdrukscanner. Mogelijk wordt deze onder het glas geplaatst en kan zo via het scherm herkend worden.

Ook valt de grootte van het scherm op. De dunne bezels (schermranden) maken het toestel een echte eyecatcher. Verder bevinden zich boven- en onder het scherm de stereo speakers en ook de 3,5 millimeter aansluiting voor de hoofdtelefoon zou toch nog te vinden zijn bij de Galaxy S8. Naar verwachting voorziet Samsung de Galaxy S8 het toestel van een USB Type-C aansluiting.

Samsung Galaxy S8 render case

De Galaxy S8 volgens case-makers

Fabrikanten van hoesjes en cases zijn ook al bezig met de producten voor de Samsung Galaxy S8. Of dit betekent dat de Galaxy S8 er net zo als op de foto’s uit komt te zien, is nog maar de vraag.

In het verleden gebeurde het ook dat deze accessoire-makers foto’s naar buiten brengen om zelf meer naamsbekendheid te krijgen. Toch willen we deze foto’s met je delen, omdat deze in de lijn liggen van de andere foto’s die we van het toestel hebben gezien.

Samsung Galaxy S8 case render

Ook de Galaxy S8 Edge, of Galaxy S8 Plus?

Het is nog een beetje onduidelijk welke varianten Samsung uit zal brengen van de Samsung Galaxy S8. Er gaan veel geruchten rond. Bij het ene gerucht wordt gesteld dat alleen een Edge-versie uitgebracht wordt, maar wel met twee schermgroottes. Bij het andere gerucht krijgen we te horen dat er zowel een Edge, als een standaard-versie uitgebracht zal worden. Ook horen we verschillende namen zoals Galaxy S8 Plus en Galaxy S8 Edge.

Ook is niet met zekerheid te zeggen of Samsung de Galaxy S8 zal voorzien van een dual-camera. Deze kans bestaat wel, maar op de renders en foto’s zien we deze niet terug. Mogelijk wordt deze alleen bij een andere variant toegepast. Bij de LG G5, Huawei P9, Honor 8 en verschillende andere toestellen zagen we al wel de dual-camera terug.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel