Samsung Galaxy S8: ‘eerste foto opgedoken en aankondiging op 18 april’

Samsung zal volgens de laatste berichten de nieuwe Samsung Galaxy S8 aankondigen op 18 april. Dit wordt naar verwachting gedaan op een eigen evenement in New York. Daarbij is nu ook de eerste foto opgedoken van een toestel dat mogelijk de S8 is.

Samsung Galaxy S8 in april

De Samsung Galaxy S7 wordt dit jaar opgevolgd door de Samsung Galaxy S8. Over het toestel zijn tot nu toe meerdere geruchten bekend, maar concrete informatie blijft uit. Samsung zal volgens de nieuwste geruchten haar nieuwe vlaggenschip presenteren op 18 april 2017.

Volgens de berichten begint de productie van de Samsung Galaxy S8 in maart van dit jaar. Daarbij zouden er toch mogelijk twee varianten van het toestel geproduceerd worden. Een variant met een ‘plat’ scherm en een Galaxy S8 Edge met een gebogen scherm aan de zijkanten.

Samsung Galaxy S8 Edge leak

Op het internet is een foto verschenen van een nieuwe smartphone. Hierbij lijkt het te gaan om de nieuwe Samsung Galaxy S8. Het scherm met instellingen op de foto lijkt inderdaad de vernieuwde Samsung Experience (de opvolger van TouchWiz) skin te laten zien. Verdere informatie is nog niet bekend, dus we moeten nog een slag om de arm houden.

Zodra er meer bekend is over de nieuwe Samsung Galaxy S8, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel