Samsung beëindigt Android 7.0 beta programma voor Galaxy S7 (Edge); release in januari

Samsung beëindigt aankomende nacht het Android 7.0 Nougat beta programma voor de Galaxy S7 en S7 Edge. Met deze stap is Samsung nog dichter bij een release van de uiteindelijke update. We krijgen nu ook een indicatie van wanneer de update uitgerold zal worden.

Bijna Nougat voor S7 (Edge)

Deelnemers aan het beta programma krijgen een mededeling te zien waarin wordt bedankt voor het testen. Samsung laat tevens weten dat het programma eindigt op 30 december om 23:59 uur. Tijdens de beta konden gebruikers suggesties en bugs delen met de ontwikkelaars van Samsung. Deze functie met individuele feedback werkt na vandaag niet meer, in plaats daarvan moeten gebruikers hun bugs melden in de community.

Samsung Galaxy S7 Edge nougat

Samsung bracht in totaal vijf beta versies uit allen gebaseerd op Android 7.0 Nougat. Er komen geen verdere updates in het beta programma. Samsung laat weten dat het ernaar streeft om in januari 2017 de uiteindelijke versie op basis van Android 7.1.1 vrij te geven.

Galaxy S7 Edge Nougat beta einde

Een precieze datum moet nog door Samsung bevestigd worden. Bezitters van een S7 en S7 Edge kunnen nu al beginnen met het uitkijken naar alles wat Android 7 Nougat te bieden heeft.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel