Samsung Galaxy S7 (Edge): Android 7.1.1 Nougat update komt volgende week

Volgende week zal Samsung beginnen met het updaten van de twee high-end smartphones van het bedrijf. Vanaf 17 januari krijgen de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge als eerst de update naar Android 7.1.1 Nougat. Dit is de nieuwste versie van het besturingssysteem en brengt een hoop verbeteringen.

Galaxy S7 (Edge) krijgt Android 7.1.1 Nougat

Android 7.1.1 Nougat staat voor de deur van de Samsung Galaxy S7 (Edge) bezitters. Vanaf volgende week zal de update uitgerold gaan worden. Deze informatie is af te lezen in een screenshot. De tekst in de screenshot is wat warrig, doordat het door Google Translate is gehaald. Vanaf dinsdag 17 januari kunnen we de Galaxy S7 (Edge) bezitters de update dus verwachten.

Samsung Galaxy S7 Edge Android 7.1.1 Nougat

De Android 7.1.1 Nougat update is de nieuwste versie van Android. De afgelopen tijd is de update onder een beperkte groep gebruikers uitgebreid getest middels verschillende beta-updates. Bij een kleine groep gebruikers is de stabiele, definitieve versie al uitgerold, maar vanuit Nederland zijn hier geen berichten over bekend. De update zal ook de vernieuwde opvolger brengen van TouchWiz; Samsung Experience. Nougat zelf brengt onder andere een uitgebreide multi-window feature, vernieuwde notificaties en nog veel meer.

De tot nu toe bekende informatie betreft het toestel met het modelnummer SM-G935F. Dit is het Europese model van de S7 Edge zoals deze ook in Nederland verkocht wordt. De kans bestaat dat de update niet direct voor iedereen op 17 januari beschikbaar zal zijn. Het is mogelijk dat providers nog de updates willen testen en eventueel aanpassen voor de klanten. DroidApp houd je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel