Samsung Galaxy Note 4: uitrol Android 6.0 Marshmallow gestart in Hongarije

In Hongarije is Samsung gestart met de uitrol van Android 6.0 Marshmallow voor de Samsung Galaxy Note 4. De uitrol komt als een verrassing omdat Samsung nog niks heeft vrijgelaten over de verspreiding van de nieuwste Android-versie. Dankzij de screenshots krijgen we gelijk te zien hoe de update eruit komt te zien.

Samsung Galaxy Note 4 Marshmallow

Samsung is begonnen met het verspreiden van Android 6.0 Marshmallow voor één van haar smartphones. De Samsung Galaxy Note 4 is als eerste aan de beurt. Hongarije is het eerste land waar de update uitgerold wordt. De update naar Marshmallow brengt ook de vernieuwde interface van Samsung TouchWiz die we eerder al kregen te zien in een video en in screenshots. De vormgeving van de icoontjes is gewijzigd en ook de animaties zijn veranderd in de nieuwste versie.

Samsung Galaxy Note 4 Marshmallow

Op de Samsung Galaxy Note 4 kunnen gebruikers nu ook de nieuwe versie van Air Command. Hiermee kan je nog sneller een notitie maken en kan je ook wanneer het toestel vergrendeld is gemakkelijk een notitie tekenen. Samsung is met de update naar Marshmallow een van de eerste fabrikanten die de update uitrolt voor een niet-Nexus toestel.

De eerste fabrikant die hiermee begon was LG, die de update verspreidt naar de LG G4. In Nederland zal naar verwachting deze update ook binnenkort uitgerold worden. Wanneer we de Marshmallow-update voor de Samsung Galaxy Note 4 in ons land kunnen verwachten, is op dit moment nog niet te zeggen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel