Samsung Galaxy Note7: zo werkt de irisscanner + nieuws over aankondiging

De tweede dag van augustus zal in het teken staan van de Samsung Galaxy Note7. Al meerdere keren is de nieuwe smartphone van Samsung in het nieuws verschenen. Tevens geeft een voorzichtige teaser van Samsung aan dat we ook bij de Note 7 een stylus kunnen vinden. Het toestel zal door het leven gaan met de naam “Galaxy Note7”, zonder spatie. Er is ook meer informatie verschenen over de werking van de irisscanner.

Samsung Galaxy Note7

Op 2 augustus 2016 (11:00 AM EDT, 17:00 uur Nederlandse tijd) zal Samsung in New York de opvolger van de Galaxy Note 5 aankondigen; de Galaxy Note 7. Hiermee zal de Zuid-Koreaanse fabrikant definitief de Galaxy Note 6 overslaan. De nieuwe smartphone van Samsung zal officieel de naam Note7 meekrijgen, waardoor het cijfer net als bij de S-serie aan de modelnaam wordt geplakt.

Samsung Galaxy Note7

Al meerdere keren is het toestel in het nieuws gekomen. Zo zijn van de Note 7 de persrenders al uitgelekt in verschillende kleuren, en is het toestel ook al in levende lijve te zien geweest. De teaser van Samsung laat zien dat we ook bij de Galaxy Note7 een stylus kunnen verwachten. De S-Pen zal daarnaast van nog meer functies voorzien worden. Daarnaast verschenen eerder al berichten over een doorlopend beeldscherm aan de zijkanten en een irisscanner.

Over de irisscanner zijn meer details naar buiten gebracht. Bij de Galaxy Note7 kan je je toestel ontgrendelen door herkenning van de ogen. Door de telefoon circa 25-35 centimeter van je gezicht te houden kan de irisscanner de gebruiker herkennen. Je dient de telefoon dan op een bepaalde manier te houden dat allebei de ogen in de cirkels op het scherm geplaatst worden. In bovenstaande foto’s zie je hoe dit ongeveer in zijn werk zal gaan.

Zodra er meer bekend is over de Samsung Galaxy Note7, dan lees je dat uiteraard op DroidApp.

Lees ook

Reageer op dit artikel