Samsung beveiligingsupdate juli dicht 48 lekken in Android

Samsung is begonnen met het verspreiden van een nieuwe beveiligingsupdate voor een aantal van haar Android-toestellen. De beveiligingsupdate voor juli dicht 48 lekken, waarvan er een aantal als kritiek worden omschreven. Eén dezer dagen zal ook Google de update beschikbaar stellen voor de Nexus-toestellen.

Samsung beveiligingsupdate juli

De beveiligingsupdate voor de maand juli is door Google uitgegeven aan de fabrikanten. Samsung is deze keer de eerste die de nieuwe update met security-fixes uitbrengt voor een aantal van haar toestellen. De grote beveiligingsupdate dicht 48 lekken. Tien van deze lekken worden gekenmerkt als ‘kritiek’ en 26 lekken als ‘ernstig’. De update zal spoedig ook uitgebracht worden door Google voor de Nexus-apparaten.

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung geeft aan dat het ook verschillende eigen lekken heeft gedicht. Over een aantal hiervan doet Samsung geen mededelingen. Een andere patch lost een probleem op waarbij een lek ervoor kon zorgen dat er misbruik van het systeem kon worden gemaakt. Dit zou kunnen gebeuren bij toestellen die beschikken over Samsung Professional Audio SDK.

De updates zullen door Samsung in de komende tijd uitgerold gaan worden naar de verschillende Galaxy-toestellen van Samsung.

Lees ook: Samsung Smart Manager: wat is app optimalisatie?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel