Google lanceert slimme router met stijlvol design: Google WiFi

Google heeft niet alleen vanavond de Pixel-smartphones aangekondigd, maar ook vernieuwingen voor Daydream laten zien. Een ander nieuw product is Google WiFi. Hiermee moet je nog beter profiteren van internet in huis.

Google WiFi

Deze slimme router werkt samen met andere Google WiFi-routers. Zo zorg je ervoor dat er overal in huis een goed WiFi-signaal is.

Google WiFi

Google WiFi heeft een network assistent. Zo houdt het apparaat zelf in de gaten welk WiFi-kanaal het beste resultaat geeft en switcht hier tussen wanneer nodig is. Dit zorgt ervoor dat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt en niet zelf uit hoeft te zoeken om het beste wifi signaal in huis te krijgen.

Google WiFi

Je kunt Google WiFi ook beheren via een app. Hier kun je er ook voor kiezen om de WiFi zogenaamd te pauzeren voor bepaalde apparaten. Zo hoef je je kinderen niet meer te roepen als ze moeten eten of de stekker uit het modem te halen.

Verkrijgbaarheid

Vanaf begin december worden de pre-orders voor de Google WiFi router uitgeleverd. De pre-order zal hiervan in november starten in de Verenigde Staten. De prijs van het apparaat ligt op 129 dollar. Er is niks gezegd over een release in Nederland.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel